Aconsegueix el look de festa perfecta amb Sayan

16 Mar

Sayan és una d’aquelles botigues en les quals només en entrar ja comprens la filosofia que vol transmetre. El disseny ho envaeix tot des de la decoració fins als vestits de nit passant per les peces de roba més bàsiques. L’encarregada de la botiga és la jove dissenyadora Soledad Álvarez, filla de la reconeguda modista Purificación García.

En la seva col·lecció primavera-estiu, destaquen molt els colors vius de la roba de nit: sobretot vermells i taronges que ja venen marcant tendència des de fa uns mesos en els vestits de festa. D’aquesta manera, s’escapa del tan popular negre i s’aposta per games cromàtiques més vives que aporten lluentor a la cara. Pel que fa als teixits, predomina la seda per tal de donar un aspecte vaporós als vestits (300€), que tendeixen a ser llargs.

Un altra aspecte que caracteritza la nova col·lecció és se’ns dubte els lluentons i bordats a la majoria de peces de roba. Segons la dissenyadora, aquesta inspiració prové dels seus viatges per tot el món buscant les noves tendències i aquells elements que li agraden i posen un toc diferent a les seves propostes. En aquest cas, la influència la va rebre d’un viatge a Cambodja.

Sayan també li dona molta importància als complements. La botiga ofereix una amplia gama de bolsos, collarets, detalls pel cabell, cinturons pels vestits de festa i sabates, d’entre les quals destaquen les botes de tot tipus i que es poden dur durant tot l’any.

Cal tenir en compte que la forma de treball en aquesta botiga és completament diferent a la que normalment es troba a la resta d’establiments. La col·lecció de primavera ja està totalment col·locada a la botiga i la d’hivern 2011 ja s’està produint.

 

Podeu seguir informats de les últimes novetats a la seva pàgina web: http://www.sayan.es/

O a la pàgina del facebook:

http://www.facebook.com/sayan.by.soledad.alvarez

 

Localització: C/ Madrazo, 129

Preu mig: 20o€

Valoració: 5 sabates

 

Leave a comment