Philo, una botiga de professionals

16 Mar

A Philo hi regna la professionalitat. Les persones que estan a càrrec d’aquesta petita botiga del barri de Gràcia són enteses en moda, que saben captar les tendències del moment i fins i tot, que no tenen por de dissenyar una col·lecció pròpia que potser es veurà en un futur al mateix establiment. La propietària del local selecciona aquelles peces més interessants de cara a la nova temporada, inspirant-se en el pret-à-porter que marquen les revistes i confiant, sobretot, en la seva intuïció.

Les peces que més es troben a Philo són de la marca londinenca Traffic People, de la que seleccionen part de les seves col·leccions, però també s’hi pot veure roba parisina. L’estil dominant de la botiga és el romàntic, amb una clara presència de vestits formals i elegants, pensats per a ocasions especials. És per això que els teixits són suaus i fins, com la seda o el setí. A més, també tenen bàsics de qualitat i moda pel dia a dia, amb estampats florals –que s’imposen amb força aquesta primavera-, o l’animal print, que no abandona la passarel·la.

Un dels avantatges més clars de Philo és que pots sortir amb l’outfit complet. A banda de les peces de roba, també tenen complements com cinturons, fulards o moneders, perquè combinar el nou vestit sigui d’allò més fàcil. Les joies que venen -especialment collars i braçalets- són de dissenyadores que viuen a Barcelona i encaixen a la perfecció amb l’estil cuidat de la botiga i els seus colors predominants.

L’establiment conserva tot l’encant de l’antiga merceria, ubicada al mateix local. L’aparador el canvien sovint, variant els colors i estils però dins una mateixa combinació. Així, la gent que passa pot veure el què van portant sense perdre’s res. El seu públic ronda els 30 anys i acostumen a ser clientes fixes del barri, interessades per la moda de Philo i que hi compren sovint.

Pots visitar el blog de la botiga aquí.

Localització: C/Montseny, 21

Preu mig: 60-100€

Puntuació: 3 sabates

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: