D-Mos: el complement també vesteix!

14 Mar

Bisuteria feta a mida i amb materials poc convencionals. Aquesta és la filosofia de la botiga D-Mos. Situada a la zona alta de Barcelona, ofereix la oportunitat d’aconseguir peces gairebé exclusives amb les quals podràs marcar tendència a preus molt raonables.

Durant l’any, ofereixen dues col·leccions: la d’estiu i la d’hivern, on principalment, solen dominar els collarets, els anells, les polseres i els clauers, tots elaborats de forma artesanal, creativa i molt personal. Se’ns dubte són el complement perfecta a l’hora de combinar amb camisetes bàsiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

Entre els materials més utilitzats: filferro, cuir, cautxú, cotó, vellut i per últim les plomes, material pel qual aposten amb més força durant aquesta temporada primavera-estiu.

Es tracte de productes que segueixen unes línies difícils de trobar en qualsevol altre botiga de bisuteria, i és precisament per això que són tan especials. A més a més, cal destacar que D-Mos ofereix la possibilitat de que el client pugui escollir el disseny final de la seva peça.

Per altra banda, la botiga també ens ofereix una petita línia de roba formada principalment per marques franceses i italianes que es va renovant molt sovint. Ja us avancem que de cara a l’estiu oferiran una línea de biquinis dissenyats al Brasil molt interessant, així com tot tipus de cistelles de vímet dissenyades per la pròpia botiga. No us ho podeu perdre.

Podeu trobar més informació a:

http://www.d-mos.com/

http://www.facebook.com/pages/D-mos/135509316508035

Localització: Laforja, 103, Barcelona

Preu mig:

Collarets –> 35-50

Pulseres –> 29-40

Anells –> 29-35

Valoració: 3 sabates

   

Leave a comment