Desperta el teu “jo” més bohemi sense perdre l’estil

7 Feb

Alegrias és una botiga petita, de barri, d’aquelles que a primera vista és fàcil que et passin desapercebudes, però que de ben segur quedaran marcades com una de les visites imprescindibles pel pròxim shopping un cop hi hagis entrat.

L’estil bohemi caracteritza la nova col·lecció de primavera que ja es pot trobar a l’establiment. El gran ventall de camises i cardigans que ens ofereixen resten protagonisme a altres peces com els pantalons o les faldilles i són perfectes per combinar ja sigui amb texans o leggins. Camisa 25€ / Jersei 18€

Per altra banda, els estampats de flors i els detalls d’encaix, elements que marcaran tendència aquesta nova temporada,     són indispensables en unes peces de roba on dominen els colors rosats i marrons. Barret 10€ / Jersei 27€ / Collaret 10€

La botiga no passa per alt la importància que tenen els accessoris a l’hora de crear un look òptim i per això presenta una amplia gamma de collarets, braçalets, barrets i cinturons ideals per complementar i donar un toc personal al teu estilisme a un preu molt assequible.

Et sorprendrà l’aire de positivisme que es respira dins de la botiga amb eslògans que et conviden a ser feliç o a mimar-te de tant en tant. A més a més, el servei personalitzat del qual disposen és ideal perquè et deixis aconsellar i aconsegueixis comprar aquell outfit que més bé va amb tu.

Que no et passi per alt la variada col·lecció de mocadors i fulars que proposen per aquesta primavera, i que són un recurs ideal a l’hora de fer un regal. I sobre tot, no oblidis visitar-la de tant en tant ja que solen renovar les peces tot sovint de manera que cada setmana puguis gaudir d’un nou repertori.

 

Localització: C/Provença amb Balmes

Preu mig: 20-25€

Valoració: 3 sabates


2 Responses to “Desperta el teu “jo” més bohemi sense perdre l’estil”

  1. Mayte 7 February 2011 at 18:38 #

    M’agradat el disseny del blog i també el seu contingut.
    Us aniré seguint sovint per estar assabentada de les tendències i el lloc on es poden aconseguir a un preu assequible. Endavant.

  2. Nico 18 February 2011 at 17:56 #

    Molt guapo el blog, perque jo soc de Granollers i no savia que hi havia una botiga com aquesta a Bcn.

    M’ha servit per fer un regal d’aniversari, aixi q a veure quan visiteu mes botigues com aquestes.

    Un petó maques

Leave a comment