Renova l’armari amb les noves tendències d’Ambar

21 Feb

Modernitat i tendència és el que es respira en Ambar la Central, botiga ubicada en plena Eixample, al Carrer Provença. Roba comercial, d’actualitat i a preus molt baixos són les tres característiques que defineixen la firma. El més sorprenent de tot són els rètols que emmarquen la instal·lació: I love 19.95 i I love 29.95.

Vestits texans (29,95€), camises folks amb mànigues bombades, ponxos, bruses ètniques són només un exemple de l’estil que hi ha. Pensat per un públic ampli, Ambar ofereix col·leccions noves cada set dies. Això sí, els llançaments vénen donats per la “prenda moda”. Cada setmana apareixen noves tendències, ja que el carrer mana i és el que marca. Tot funciona a partir dels reprise, és a dir, en la Fashion Industry hi ha sis temporades, vindria a ser dues per estació. Si una peça funciona molt es potencia, es fabrica en dues o tres setmanes, i es disposa en stock.

En la Central les peces no avorreixen perquè no són totes iguals. Hi ha col·leccions: romàntiques, amb bruses parisines estil anys 20 (29,95€); creuer (es considera un fons d’armari. Així que ja sabeu, s’ha de tenir una peça com a mínim) amb monos color blau elèctric (19,95€)- per cert de cara a la primavera vénen trepitjant molt fort els colors fosforescents-;  i estampat animal print, punter en la tardor hivern i bàsic en el nostre guarda-roba, no ha desaparegut. Encara dóna guerra.

No cal esperar les rebaixes per poder comprar-hi.  Tot i que no en fan, perquè les peces, de per sí ja tenen un preu estàndard. Són imports assequibles per a qualsevol butxaca. Així que ja ho sabeu: si voleu innovar, Ambar us espera!

Localització: C/Provença amb Balmes

Preu mig: 30 €

Valoració: 3 sabates

2 Responses to “Renova l’armari amb les noves tendències d’Ambar”

  1. Mayte 21 February 2011 at 22:42 #

    Gràcies per anar-nos informant, i el que és més important són els bons preus.

  2. Nico 22 February 2011 at 22:50 #

    La camissa blanca l’he anat a veure a la botiga i m’ha semblat estupenda. Tot i que la model ajuda a que es vegi millor.

    Continueu així noies!!

Leave a comment